Στρατής Καραγεωργίου | Υπoψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Στρατής Καραγεωργίου | Υπoψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Είμαι ο Στρατής Καραγεωργίου. Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη και μεγάλωσα στον Πολιχνίτο και τη Βρίσα. Είμαι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1998 διατηρώ γραφείο στη Μυτιλήνη. Ασχολούμαι με γεωργικές μελέτες, καταπολεμήσεις εντόμων και τρωκτικών και είμαι εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2004 έως το 2007, δημοτικός σύμβουλος Πολιχνίτου από το 2007 έως το 2010, δημοτικός σύμβουλος Λέσβου από το 2011 έως το 2019 και Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας από το 2013 έως το 2019. Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

Κατεβαίνω υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μουτζούρη «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» γιατί είναι ένας άνθρωπος ίδιων πολιτικών πεποιθήσεων με εμένα, με γνώση, εμπειρία και σαφές σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου. Ήταν δίπλα στους κατοίκους της Λέσβου όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζει τα προβλήματά τους από πρώτο χέρι. Επιτέλεσε σημαντικό έργο ως Περιφερειάρχης την τετραετία που διανύουμε, το οποίο θα συνεχίσει δυναμικά συμπληρώνοντας το επιτελείο του με νέους ανθρώπους. Βάζει τον τόπο πάνω από τις κομματικές ταυτότητες.
Με εφόδιο την ενασχόλησή μου με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση και την επαγγελματική ιδιότητα του Γεωπόνου με εμπειρία στα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τις γεωργικές μελέτες, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μου αποτελεσματικά, ειδικά στον αγροτικό τομέα που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - emprosnet.gr

To top