Αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Μουτζούρη στο «Επίκεντρο»

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Κώστα Μουτζούρη στο «Επίκεντρο»

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Επίκεντρο» ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης» Κώστας Μουτζούρης. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι ξανά Περιφερειάρχης μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σχολίασε τις δημοσκοπήσεις και όσα ακούγονται λέγοντας πως δεν εμπιστεύεται τις μετρήσεις των ειδικών αλλά τα λόγια των ίδιων των πολιτών στις περιοδείες του.

Είπε παραμένει και συνεχίζει να στηρίζει ΝΔ παρά το γεγονός  ότι κατεβαίνει άλλος υποψήφιος με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Λέει μάλιστα ότι σέβεται αυτή την επιλογή από την στιγμή που ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι θα είναι επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Σχολίασε τα όσα έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ και την παραίτηση του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής λέγοντας ότι όλα αυτά έγιναν «ερήμην του » αφού ουδέποτε επιδίωξε να δημιουργηθεί αυτό το κλίμα.

Για τον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Νότη Μηταράκη είπε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, παρά το γεγονός ότι και οι δυο σε δηλώσεις τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή.  Αναφορικά με την πρόσφατη ανοιχτή σύγκρουση -μέσα από δηλώσεις στα ΜΜΕ και αναρτήσεις – του βουλευτή Χίου και τέως Υπουργού με τον Γεωγραφικό Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, ο κ. Μουτζούρης είπε ότι δεν εκφράζει τον ίδιο όλο αυτό, καθώς δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον πρώην Υπουργό.

Δήλωσε ότι συμφωνεί σχεδόν σε όλα με την πολιτική της ΝΔ και η μόνη διαφωνία είναι όσο αφορά την πολιτική για την φύλαξη συνόρων- που  ανέφερε ότι φαίνεται να έχει αλλάξει καθώς έχουν αυξηθεί οι ροές στα νησιά, αλλά και για τη Βάστρια. Τάσσεται υπέρ μιας μικρής δομής καταγραφής η οποία θα μπορούσε να ήταν και ο Καρά Τεπές

Θυμάται επίσης τα γεγονότα στην Καράβα και τις συγκρούσεις των πολιτών της Λέσβου με τα ΜΑΤ καθώς και το περίφημο  «ε  Μουτζούρ!» που τον ακολουθεί ακόμη και σήμερα. Μιλάει ακόμη για την χειρονομία που τον έφερε σε δύσκολη θέση απέναντι στον Πρωθυπουργό τονίζοντας ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι βιντεοσκοπούνταν. Αναφέρει ακόμη ότι η χειρονομία, όπως δημοσιοποιήθηκε του έδωσε δημοφιλία από την άλλη μεριά, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, δεν θα την ξαναέκανε.

Συγκινείται όταν μιλάει για τη σύζυγό του Δήμητρα, το στήριγμά -όπως λέει -σε κάθε επιλογή του και τον σύμβουλό του. Τέλος επαναλαμβάνει ότι αν εκλεγεί, αυτή θα είναι η τελευταία θητεία του, ενώ αποφεύγει ν ‘ αποκαλύψει σε ποιον από τα μέλη τη παράταξής του, θα παρέδιδε τη σκυτάλη.

 

To top