Β. Χοχλάκα: Πρωτοβουλία συγκέντρωσης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Β. Χοχλάκα: Πρωτοβουλία συγκέντρωσης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πρωτοφανείς πλημμύρες στη Θεσσαλία ανέλαβε η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα. Η συγκέντρωση θα γίνει στο εκλογικό κέντρο στην οδό Κουντουριώτη 47Γ μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξης:
Αγαπητοί/ες μας συμπολίτες,
τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλία έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα. Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, πρωτοφανείς πλημμύρες έχουν πλήξει τη Θεσσαλία με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα πλημμυρισμένων περιοχών, ανθρώπινες απώλειες, υποδομές, ολόκληρα χωριά κάτω από το νερό, χιλιάδες ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ η αγροτική παραγωγή έχει καταστραφεί.
Η κλιματική κρίση έχει φτάσει και είναι εδώ, καθήκον της Πολιτείας είναι να θωρακίσει τις περιοχές μας απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα έρθουν, ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατόν οι επιπτώσεις, στον άνθρωπο, την οικονομία αλλά και το φυσικό περιβάλλον.
Σήμερα πρέπει όλοι εμείς να στηρίξουμε με όσες δυνάμεις έχουμε τους συνανθρώπους μας, που αυτές τις ώρες δοκιμάζονται.
 Για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη Θεσσαλία μαζεύουμε τα παρακάτω είδη στα γραφεία του συνδυασμού μας: “Αλλαγή πορείας για τα νησιά μας”, Κουντουριώτη 47Γ.
* Υπνόσακους
* Νερά και χυμούς
* Συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, μπισκότα, κρουασάν, παστέλια, φρυγανιές, παξιμάδια, κλπ.)
* Είδη ατομικής υγιεινής (χαρτικά, μωρομάντηλα, σερβιέτες, πάνες, κλπ.)
* Φακούς
Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται μέχρι και τη Τετάρτη 13/9 το μεσημέρι και ώρες 10.00- 14.00 και 18.00- 20.00.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Υποψ. Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου
Βάσω Χοχλάκα
To top