ΚΝΕ Λέσβου: Βανδάλισαν πανό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

ΚΝΕ Λέσβου: Βανδάλισαν πανό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Τον βανδαλισμό ενός πανό της ΚΝΕ για το Φεστιβάλ ΚΝΕ -ΟΔΗΓΗΤΗ στο Πανεπιστήμιο Αιγαιου, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της, η Τομεακή Οργάνωση.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Καταγγέλλουμε τη θρασύδειλη ενέργεια φασιστοειδών, που μέσα στη νύχτα βανδάλισαν πανό της ΚΝΕ στο χώρο του Πανεπιστημίου.

Την ώρα που η χώρα πνίγεται και που ο λαός μας μετράει νεκρούς και τεράστιες καταστροφές από τις πλημμύρες, οι φασίστες επέλεξαν να βρωμίσουν με φασιστικό σύμβολο το πανό που προπαγάνδιζε το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Σεπτέμβρη.

Δεν ήταν τυχαία η ενέργεια τους, καθώς ξέρουν ότι το φεστιβάλ της ΚΝΕ, αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικό- πολιτιστικό θεσμό της νεολαίας στο νησί με τη συμμετοχή να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

Όπως ξέρουν ότι οι θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκουν απήχηση σε ολοένα και περισσότερους νέους, που έχουν σιχαθεί το σύστημα της σήψης και της εκμετάλλευσης, το σύστημα που γεννά τις πιο απάνθρωπες ιδέες όπως ο φασισμός.

Αυτά τους ενοχλούν και γι’ αυτό βγαίνουν απ’ τα λαγούμια τους μέσα στα σκοτάδια για να σπείρουν το δηλητήριο τους!

Δε θα τους περάσει! Η φοιτητές και η νεολαία της Λέσβου θα στείλουν την απάντηση τους με τη μαζική τους συμμετοχή στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ αλλά και με τον αγώνα τους για να πάρουν πόδι οι φασίστες από παντού!

Καλούμε κάθε φοιτήτρια και φοιτητή να τους απομονώσει,να μην τους επιτρέψει να σταθούν σε καμία σχολή, ούτε τη μέρα ούτε τη νύχτα!»

To top