Ο Πανάγος Κουφέλος στο «Επίκεντρο»: «Την ευθύνη για την εικόνα μιας ομάδας την έχει ο προπονητής»

Ο Πανάγος Κουφέλος στο «Επίκεντρο»: «Την ευθύνη για την εικόνα μιας ομάδας την έχει ο προπονητής»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Επίκεντρο» παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και  υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος. Απαντώντας στα σχόλια για τη συμμετοχή πολλών στελεχών της προηγούμενης δημοτικής αρχής είπε -χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους- ότι  όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, την ευθύνη  ομάδας έχει πρωτίστως ο «προπονητής» ενώ και όταν  ένας παίκτης όταν δεν πάει καλά, πάλι ο προπονητής, πρέπει να τον αλλάξει.  Αναφέρθηκε ακόμη στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζοντας ότι η «ο κόσμος και κυρίως οι νέοι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι έχει κουράσει η τοξικότητα στην πολιτική». Υπογράμμισε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης έχει μείνει πολύ πίσω και ζητά ν’ αλλάξει. Αναφέρει επίσης ότι θα πρέπει η ομάδα της δημοτικής να συνεργάζεται, να δουλεύει και να αποφασίζει από κοινού και όχι να υπάρχει αυτό που λέγεται  «καμαρίλα» και τις αποφάσεις να λαμβάνει ο στενός κύκλος τεσσάρων ατόμων.

Ο κ. Κουφέλος τόνισε ότι στις συζητήσεις που έκανε για την συγκρότηση ψηφοδελτίου, δεν υποσχέθηκε σε κανέναν θέσεις Αντιδημάρχων γιατί θεωρεί ότι αυτό παραπέμπει στην εποχή «Μαυρογιαλούρου» και οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις εκλογές, εφόσον εκλεγεί η παράταξή του. «Όταν λες στον άλλο “έλα και θα σου δώσω αυτή τη θέση”, είναι τελείως διαφορετικό από το “έλα για να φτιάξουμε κάτι καλύτερο”. »

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας και σχετικά  με την φωτιά σε λεωφορείο στην περιοχή των Λουτρών και τα σχόλια που ακούσθηκαν για την ασφάλεια των λεωφορείων που εκτελούν μαθητικά δρομολόγια και εκδρομές, τόνισε ότι γίνονται τακτικοί έλεγχοι από κλιμάκια της Περιφέρειας στα  λεωφορεία. Ο ίδιος είπε ακόμη ότι θα παραμείνει στη θέση του στην περιφέρεια μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου αλλά και με την ολοκλήρωση προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στον πρωτογενή τομέα.

 

To top