Ισχυροί άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο

Ισχυροί άνεμοι το Σάββατο στο Αιγαίο

Σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ- που έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης από το Σάββατο 02-09-2023 στα νησιά του βορειοανατολικού αιγαίου θα επικρατήσουν ενισχυμένοι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως και 7 Μποφόρ .

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ανακοινώνει προς τους ναυτιλλόμενους ,ναυταθλητές , επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς , χρήστες Θαλάσσιων μέσων αναψυχής και λουόμενους της Νήσου Λέσβου ότι σύμφωνα με αναγγελία της Ε.Μ.Υ. για αύριο Σάββατο 02/09/2023 στα νησιά του ανατολικού αιγαίου θα επικρατήσουν ενισχυμένοι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι το μεσημέρι εντάσεως έως και 7 Μποφόρ .
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες σκαφών κάθε τύπου και κατηγορίας όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξη των σκαφών τους, καθώς και την αποφυγή άσκοπης παραμονής σε λιμενικές εγκαταστάσεις προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος.
Υπενθυμίζεται η απαγόρευση χρήσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής (Γ.Κ.Λ. αρίθμ.20) με ένταση ανέμου άνω των 5 μποφόρ καθώς και η χρήση ιστιοσανίδας και αετοσανίδας με ένταση ανέμου άνω των 6 μποφόρ.

To top