«Το καλάθι της Αγάπης» σε 70 οικογένειες της Λέσβου

«Το καλάθι της Αγάπης» σε 70 οικογένειες της Λέσβου

Στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης», το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διέθεσε τρόφιμα σε 70 ευάλωτες οικογένειες του νησιού.

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης παραδόθηκαν επίσης τρόφιμα στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου, μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά ευάλωτες οικογένειες & συνάνθρωποι μας. Την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως υποστηρίζουν καθημερινά με την παρουσία τους εθελόντριες του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος, ενώ τρόφιμα παραδόθηκαν και στο Γηροκομείο Πλωμαρίου «Μιχαλέλειο».

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες που απλόχερα προσέφεραν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος, καθώς επίσης και στις ακούραστες εθελόντριες που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης.

Επίσης ευχαριστούν τις εταιρείες που διέθεσαν δωρεάν τρόφιμα στο πλαίσιο της δράσης και οι οποίες είναι οι εξής: Μανώλης Χατζέλης – Ανώνυμη Πτηνοτροφική Εταιρεία, Catering Elaitis – Εμμανουήλ Τζανέτος και τα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» και «My Market».

Τέλος ευχαριστούν θερμά τα Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ» & «Σκλαβενίτης», τα οποία συνεργάστηκαν με το Τμήμα για την τοποθέτηση καλαθιών για την συγκέντρωση τροφίμων.

Όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την δωρεάν διάθεση τροφίμων μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος στο τηλ. 2251029480.

To top