Περιφέρεια Αττικής: Εξελίξεις και ανατροπές μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Περιφέρεια Αττικής: Εξελίξεις και ανατροπές μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο, λίγα μόλις 24ωρα μετά τον θάνατο των πιλότων του Canadair και ενώ μαίνονται οι φωτιές στη χώρα.

«Έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία , έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

Όμως κάποιες πληροφορίες από τις τάξεις της ΝΔ αναφέρουν πως  είναι ειλημμένη η απόφαση να μην στηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και έπεσαν τα πρώτα ονόματα στο τραπέζι. Αυτά είναι του υφυπουργού Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά και- πιο έντονα- του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα κριθούν έως τη Δευτέρα αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ, καθώς τότε αναμένεται να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελικές αποφάσεις για την υπόθεση του Γιώργου Πατούλη.

To top