Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου παραδίδει βρεφικά πακέτα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου παραδίδει βρεφικά πακέτα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων –Βρεφικά Πακέτα» (Baby Kits) που υλοποιεί η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη της τράπεζας «ΕUROBANK» και πραγματοποιείται μέσω του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Δυτικής Λέσβου, σήμερα η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» παρέδωσε στην Καλλονή ένα ακόμη πακέτο υποστήριξης (βρεφικό γάλα, αποστειρωτές, μπιμπερό και ρούχα), για να διανεμηθεί στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα παρέχει Υλική υποστήριξη με βρεφικά πακέτα σε οικογένειες, με σκοπό την υποστήριξη των νεογέννητων παιδιών. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, συγκέντρωσε όλο το προηγούμενο διάστημα και εν συνεχεία υπέβαλε τις αιτήσεις των οικογενειών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και χθες παραδόθηκε το πρώτο υλικό από τους χορηγούς «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και «EUROBANK».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υλοποιούμενο Πρόγραμμα, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δυτικής Λέσβου με Παράρτημα Ρομά τηλέφωνα 2253350219,220,210,217 Email:kentrokoinotitasd.lesvou@gmail.com

To top