Από τον Άγιο Δομίνικο στη… Σκάλα Ερεσού το «Survivor»

Από τον Άγιο Δομίνικο στη… Σκάλα Ερεσού το «Survivor»

Από τον Άγιο Δομίνικο στη Σκάλα Ερεσού «μεταφέρεται» το γνωστό τηλεπαιχνίδι Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο Aeolian Village Beach Resort. Διάσημοι παίκτες του τηλεοπτικού Survivor θα δώσουν το παρών σε μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν και αθλητές από διάφορες περιοχές της χώρας. Ανάμεσα στους διάσημους  Survivors που θα λάβουν μέρος  στη διοργάνωση είναι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σπύρος Μαρτίκας , Βρισυϊδα Ανδριώτου, Σοφιαννα Αβραμάκη, Γιώργος Καραγκούνιας, Γιώργος Ταλάντσεφ, Νίκος Γιάννης, Πάνος Θεοδώρου. 

Η παραλία από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου θα «μεταμορφωθεί» σε στίβο μάχης και οι δύο αντίπαλες ομάδες, οι διάσημοι (παίκτες που συμμετείχαν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι) και οι μαχητές (αθλητές διαφόρων αθλημάτων) θα αναμετρηθούν σε διάφορα αγωνίσματα. Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο γυμναστής  Στράτος Χουβαρδάς όπου σε συνεργασία με τον Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού θα υλοποιήσουν αυτή την πρωτότυπη ιδέα. Ο κ. Χουβαρδάς ο οποίος κατάγεται από την Ερεσό,  προετοιμάζει τους διάσημους survivors στο γυμναστήριό του στην Αθήνα και διοργανώνει αυτό το event με στόχο να προβάλει το νησί μέσω των επώνυμων παικτών που θα δώσουν το παρών.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο Aeolian Village Beach Resort.

Η διοργάνωση, θα είναι ανοιχτή στο κοινό και ο φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού καλεί όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

To top