Στρατής Κύτελης για την υποψηφιότητα Κουφέλου: «Βάζουν την εκδίκηση πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών»

Στρατής Κύτελης για την υποψηφιότητα Κουφέλου: «Βάζουν την εκδίκηση πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών»

Στην αντεπίθεση βγήκε ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελλης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κουφέλου για τον Δήμο Μυτιλήνης. Ο κ. Κύτελλης κάνει λόγο για προσωπικές στρατηγικές, πικρίες και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, ενώ τονίζει σε άλλο σημείο οτι κινητήριος δύναμη για την υποψηφιότητα Κουφέλου είναι η εκδίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και κάθε νέα υποψηφιότητα το επιβεβαιώνει, φτάνει αυτή να έχει τα στοιχεία της πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης.
Ποτέ δεν κρύφτηκα ότι ανήκω στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που μέχρι σήμερα, χαίρω της εκτίμησης του ίδιου του πρωθυπουργού αλλά και όλων των αγνών αγωνιστών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στον Δήμο μας.
Σε κάθε περίπτωση όμως, ο στόχος πρέπει να είναι η υπηρέτηση των πολιτών, έξω και πέρα από προσωπικές στρατηγικές, πικρίες και παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, που στοχεύουν στην ικανοποίηση ιδιοτελών σκοπών σε βάρος των συμφερόντων του τόπου.
Όλοι μας έχουμε μνήμη, κρίση και πάνω απ’ όλα γνώση των πραγματικών κινήτρων της κίνησης αυτής από τον συνυποψήφιο μου.
Για ακόμη μια φορά, επιχειρείται η χειραγώγηση των πολιτών, προς ικανοποίηση μικρόψυχων και ευτελών κινήτρων, που έχουν ως κινητήρια δύναμη την εκδίκηση την οποία βάζουν πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου.
Αποδείχτηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά, ότι για κάποιους, ο εγωκεντρισμός τους, αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για την ενασχόληση τους, ποδοπατώντας κάθε επίπεδο αρχών και αξιών, αλλά και κανόνων του πολιτικού γίγνεσθαι.
Είμαι εδώ με τους συνεργάτες μου για να δώσουμε για άλλη μια φορά τον νικηφόρο αγώνα, σοφότεροι αλλά πολύ πιο αποφασισμένοι, κοιτώντας έναν προς έναν σας στα μάτια, δίνοντας σας την υπόσχεση, ότι πρώτα ως γιατρός και μετά ως πολιτικός, ότι ποτέ μου δεν θα σας εγκαταλείψω.
Ανανεώνω το ραντεβού μας με την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού μας νέων και παλιών και είμαι βέβαιος ότι πολύ θα χάσουν τον ύπνο τους.

To top