Διήμερο ηλεκτρονικής μουσικής στη Σκάλα Ερεσσού

Διήμερο ηλεκτρονικής μουσικής στη Σκάλα Ερεσσού

Οι πολιτιστικές ομάδες Society 3000 (Αθήνα) και οι ΣΥΝTHESIS (Μυτιλήνη), καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής, διοργανώνουν την εκδήλωση “Undefined Shapes” στο Aeolian Village στη Σκάλα Ερεσού, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου 2023.

Η εκδήλωση “Undefined Shapes”, θα είναι μια γιορτή της techno μουσικής κουλτούρας, με μια εντυπωσιακή σύνθεση από τοπικούς και διεθνείς DJs και παραγωγούς. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν δύο ημέρες μουσικής στο φάσμα της techno και της ambient.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Society 3000 για να φέρουμε αυτή την εκδήλωση στο νησί της Λέσβου. Πιστεύουμε ότι η μουσική έχει τη δύναμη να φέρει τους
ανθρώπους κοντά και να δημιουργήσει θετικές αλλαγές , και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτή την εμπειρία με την κοινότητα στη Σκάλα Ερεσού και όχι μόνο. Στόχος
μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χωρίς αποκλεισμούς και φιλόξενο περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να συναντηθούν για να απολαύσουν υπέροχη μουσική και να συνδεθούν με άλλους που μοιράζονται την αγάπη τους για την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής.» δήλωσε εκπρόσωπος του ΣΥΝTHESIS.

Εκτός από τη μουσική, η συγκέντρωση θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση-συζήτηση για την ηλεκτρονική μουσική στον αίθριο χώρο του Aeolian Village στην Σκάλα Ερεσού.
Στο πάνελ συμμετέχουν καλλιτέχνες και εκπρόσωποι των πολιτιστικών ομάδων ΣΥΝTHESIS & SOCIETY 3000.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο 2ήμερο εκδηλώσεων είναι οι:
AGAINSTME / DORA MASK / DJ VAS / KOBZEV / K.VAM / MANOLENTE /
MIC MEIMAROGLOU / RLCT / SAEFRO
Την εκδήλωση συντονίζει η USM Recordings
Η παρουσίαση / συζήτηση είναι μια ευγενική προσφορά του Aeolian Village
Η παρουσίαση θα είναι στην Ελληνική γλώσσα.
Links Society 3000
https://www.facebook.com/societythreethousand
Links ΣΥΝTHESIS
https://www.facebook.com/groups/1056920348351374
Το θέμα
1. Techno Music and the DIY Ethos: Η ανάγκη των diy καλλιτεχνικών κοινοτήτων, η δημιουργία ασφαλών χώρων, η ενδυνάμωση ανερχόμενων καλλιτεχνών (60 λεπτά).
Αυτή η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο DIY ήθος της techno μουσικής, στις κοινότητες γύρω από αυτήν και στις δυνατότητές της να ενδυναμώσει και να φέρει κοντά ανθρώπους, νέους καλλιτέχνες και λάτρεις της techno.

Είσοδος: Δωρεάν με προκράτηση θέσης | περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κρατήσεις θέσεων (έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου): synthesislesvos@gmail.com

To top