«Κλείδωσε» ο Στεφανής για Περιφέρεια – Τη Δευτέρα οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ

«Κλείδωσε» ο Στεφανής για Περιφέρεια – Τη Δευτέρα οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ

Ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής φαίνεται να έχει «κλειδώσει»  από την Παρασκευή για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, από τη ΝΔ.

Μεσολάβησε ένας πραγματικός πυρετός διαβουλεύσεων την εβδομάδα αυτή με πολλά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Από τον βουλευτή Χαράλαμπο Αθανασίου μέχρι του πρώην υπουργού Κωστή Μουσουρούλη , του πρώην δημάρχου Σάμου και υποψήφιου βουλευτή, Μιχάλη Αγγελόπουλου, αλλά και του νυν Αντιπεριφερειάρχη Πανάγου Κουφέλου όπως έγραψαν Χιακά μέσα.

Παρότι τόσο τα τοπικά στελέχη της ΝΔ  όσο κεντρικά,- αλλά βέβαια  και ο ίδιος ο Αλκιβιάδης Στεφανής- τηρούν σιγήν ιχθύος, ρεπορτάζ του Mega στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου το απόγευμα της Παρασκευής μετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Στεφανής έχει κλειδώσει για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, πυροδότησε σειρά δημοσιευμάτων σε κεντρικά ΜΜΕ, καθώς και σε τοπικά.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής είχε δηλώσει το Μάρτιο του  2023 σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές. Είχε διευκρινίσει μάλιστα ότι αναφερόταν στις «επερχόμενες εκλογές» αφήνοντας με εύσχημο τρόπο, ανοιχτά τα πάντα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το όνομά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ακούγεται ωστόσο  εδώ και ενάμιση χρόνο. Μια σειρά από  δημοσιεύματα κεντρικών  ιστοσελίδων  αναφερόταν από τότε ότι το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς θεωρείται ως ο μόνος που μπορεί να «χτυπήσει» την υποψηφιότητα Μουτζούρη αφού κατάγεται από τη Λέσβο και έχει μεγάλη επιρροή στα νησιά.

To top