Αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός των χειρουργείων στο «Βοστάνειο»

Αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός των χειρουργείων στο «Βοστάνειο»

Στην πλήρη αντικατάσταση των 5 παλαιών διαθερμιών με νέες ψηφιακές, τεχνολογίας touch screen προχώρησε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» με δικούς του πόρους, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Διοικητής Γιώργος Καμπούρης.

«Οι παραπάνω διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες για όλες τις ιατρικές ειδικότητες, για ταυτόχρονη μονοπολική και διπολική χρήση με απόλυτη ασφάλεια προς τον ασθενή. Συγκεκριμένα, η λειτουργία τους περιλαμβάνει προγράμματα για: γενική χειρουργική (λαπαροσκοπική), γαστρεντερολογική, νευροχειρουργική, μαιευτική-γυναικολογική, ορθοπεδική, ουρολογική, πλαστική χειρουργική, κλπ.
Ένα από τα πλεονεκτήματα των διαθερμιών αυτών είναι η χρήση και λειτουργία τους από δύο ταυτόχρονα χρήστες, γεγονός που συμβάλει στην γρήγορη αντιμετώπιση δύσκολων και δυσμενών περιστατικών (πολυτραυματίες, κλπ).

Η εν λόγω προμήθεια έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα αντίστοιχων δυνατοτήτων διαθερμία, υπερκαλύπτοντας το σύνολο των χειρουργικών αιθουσών, και αναβαθμίζοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας.

Το έργο της ποιοτικής αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσοκομείου συνεχίζεται, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας τις οποίες και οφείλουμε!» αναφέρει η ανακοίνωση.

To top