Εκδήλωση Ηλεκτρονικής μουσικής στη Φυκιότρυπα

Εκδήλωση Ηλεκτρονικής μουσικής στη Φυκιότρυπα

Εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 17.00 στην περιοχή της Φυκιότρυπας Μυτιλήνης από την καλλιτεχνική ομάδα ΣΥΝTHESIS. Η ομάδα ΣΥΝTHESIS συμμετέχει στο επίσημο Ελληνικό δίκτυο εορτασμών της Ε.Γ.Μ. και παρουσιάζει σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους που κινούνται στα μουσικά είδη της drone, ambient, dub and hypnotic techno.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι καλλιτέχνες: DJ VAS K.VAM MANOLENTE MIC MEIMAROGLOU TOKAGEROH

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

HQ SOUNDSYSTEM BY KVSOUND

Με την ευγενική υποστήριξη ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Παράκληση της ομάδας, λόγω του ότι πρόκειται για μια ανοιχτή μουσική εκδήλωση, ο κάθε συμμετέχον να φροντίσει για την ατομική του ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος όπως και να μαζέψει τα απορρίμματά του τοποθετώντας τα στους κάδους του Δήμου.

Η ΣΥΝTHESIS είναι μια καλλιτεχνική ομάδα αφιερωμένη σε όλους τους φίλους του ηλεκτρονικού ήχου που βρίσκονται στη Λέσβο. Στόχος της ομάδας είναι να φέρει κοντά τους ανθρώπους με το ίδιο πάθος για την ηλεκτρονική μουσική, να δημιουργήσει μουσικές δράσεις, να εκπαιδεύσει και να προσφέρει έμπρακτα στο οικοσύστημα της ηλεκτρονικής μουσικής & του πολιτισμού στο νησί της Λέσβου και στην Ελλάδα γενικότερα.

Περισσότερες πληροφορίες:https://www.facebook.com/events/209798661855941

 

To top