Ο Στέλιος Ρόκκος στο «Κτήμα Οινοφόρος»

Ο Στέλιος Ρόκκος στο «Κτήμα Οινοφόρος»

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Παρασκευή 21 Ιουλίου τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος, με τις μεγάλες επιτυχίες , τη ροκ διάθεση και τις δυνατές ερμηνείες του, θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με πλούσια γκάμα ρεπερτορίου και ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά.

Αυθεντικός, αληθινός και πάντα ο εαυτός του ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ είναι ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με πολύ και φανατικό κοινό να τον ακολουθεί παντού. Ένας καλλιτέχνης που συνεχίζει να μας μαγεύει με τη μουσική , τα τραγούδια και τη φωνή του.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, o Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Γιάννης Βαρδής, Νίκος Οικονομόπουλος κ.α. Δικά του τραγούδια έχουν συμπεριλάβει σε προσωπικά τους άλμπουμ οι: Σάκης Ρουβάς, Νίκος Νομικός, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Βλάσσης Μπονάτσος, Λιζέττα Νικολάου, Γιάννης Κότσιρας, Σπύρος Παπαδήμας, Κώστας Μαρτάκης κ.ά.

To top