Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την τραγική κατάληξη του 28χρονου που αγνοείτο

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την τραγική κατάληξη του 28χρονου που αγνοείτο

Ανακοίνωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον 28χρονο που αγνοούνταν από τις 30 Μαΐου και βρέθηκε σήμερα το πρωί απαγχονισμένος στην περιοχή του Γαϊδαρανήφορου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Κράλλη Γεώργιου. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα 06/06/2023, σε περιοχή της Μυτιλήνης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κράλλης Γεώργιος, 28 ετών, εξαφανίστηκε στις 30/05/2023 από την Μυτιλήνη.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κράλλη Γεώργιου την 01/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κράλλη Γεώργιου που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

 

To top