Β. Χοχλάκα: «Σας ζήτω να με τιμήσετε με την ψήφο σας»

Β. Χοχλάκα: «Σας ζήτω να με τιμήσετε με την ψήφο σας»
«Στο δρόμο προς την κάλπη και μετά από έναν αγώνα έντιμο, καθαρό, τίμιο, στέκομαι μπροστά σας και σας κοιτάζω στα μάτια. Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Βάσω Χοχλάκα σηματοδοτώντας ουσιαστικά το «τέλος» του προεκλογικού της αγώνα, δυο μέρες πριν τις εθνικές εκλογές.
Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής αναφέρει: «Η Λέσβος, η Λήμνος και ο Αη Στράτης είναι τα νησιά μας και πρεπει ανεξαρτήτως αποτελέσματος να πασχίζουμε πάντα, όλοι μαζί, για την πρόοδο και την ευημερία τους.
Προσωπικά σας δίνω το λόγο μου σ’ αυτό.
Μέσα στην κοινωνία -που  όλοι γνωριζόμαστε- θα είμαστε και αύριο εδώ, να ξαναμετρήσουμε και να συγκρίνουμε την πορεία κάθε υπόσχεσης.
Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν μέχρι σήμερα με όλους τους τρόπους.  Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστω και όλους εσάς. Είτε με ψηφίσετε είτε όχι. Η εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός είναι αυτά που μετρούν και μετράνε κι όχι μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και στις πολιτικές εντέλει.
Σας καλώ να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, επιλέγοντας όποιον συνυποψήφιο επιθυμείτε κι αξιολογείτε ως χρήσιμο για τον τόπο και την χώρα.
Αν εκτιμάτε πως μπορώ να σας εκπροσωπήσω θα ήθελα τη στήριξή σας για να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον. Με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη».
To top