Πρώτο βήμα ανόδου στη SL2 για τον Αιολικό, 2-1 τον Τηλυκράτη

Πρώτο βήμα ανόδου στη SL2 για τον Αιολικό, 2-1 τον Τηλυκράτη

Σεφτέ στις νίκες στα play off ανόδου προς τη Super League 2 έκανε ο Αιολικός που κέρδισε με 2-1 τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι κυανόλευκοι που είχαν δυο πρόσωπα στην αναμέτρηση ένα καλό στο πρώτο μέρος και ένα μέτριο στο δεύτερο, κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Πλατέλλα και Μακρή στο 9ο και στο 44ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Τηλυκράτης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 66ο λεπτό με σκόρερ τον Περιστέρη. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την λήξη της αναμέτρησης ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή του 4ου ομίλου, Αιολικό, διά χειρός του προέδρου επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ κ. Άγγελου Δανιήλ ο οποίος βρέθηκε γι αυτό το σκοπό στη Λέσβο και παράλληλα να παρακολουθήσει αυτή την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος της.

Ο Αιολικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας τους πρώτους του τρεις βαθμούς στα play off και αναμφίβολα βλέπει με άλλο μάτι την συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος ανόδου στη Super League 2.
Οι συνθέσεις:
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Αρναούτογλου, Ποτουρίδης, Γκανσιέρ, Νάστος, Στεφάνοβιτς, Καρλίτος (79΄ Αντωνίου), Πλατέλλας (90΄ Άνθης), Ντινιωτάκης (56΄ Μουκίδης), Μακρής
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α. Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Τακίδης, Μπεκατώρος (52΄ Κάρλος), Τόσκα, Ζδράβος (85΄ Κάτσης), Τεγούσης (78΄ Κυριάκης), Νιφορορόπουλος, Περιστέρης, Γκουντρουμπής
Πρωτάθλημα προβιβασμού στη SL2
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Κοζάνη – Καμπανιακός 2-0
Αιολικός – Τηλυκράτης Λευκάδας 2-1
Ρεπό: Γιούχτας
Βαθμολογία
1. Κοζάνη 3 3-2
2. Γιούχτας 3 2-1
3. Καμπανιακός 3 2-2
4. Αιολικός 3 2-3
5. Τηλυκράτης Λευκάδας 0 1-2
Επόμενη αγωνιστική (3η)
Τετάρτη 14/5
Καμπανιακός – Γιούχτας
Τηλυκράτης Λευκάδας – Κοζάνη
Ρεπό: Αιολικός

To top