Ο «Αλαντίν» από την πασπARTού στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο «Αλαντίν» από την πασπARTού στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Τη μουσική θεατρική παράσταση «Aladdin» παρουσιάζει το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00 και την Κυριακή 14 Μαΐου στις 11:00 και 13:00 η Θεατρική Ομάδα πασπARTού, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Η Θεατρική Ομάδα πασπARTού, μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ερασιτεχνικό θέατρο για παιδιά και μετά από τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις των προηγούμενων ετών «Πήτερ Παν», «Ροκ-α-μπίλυ στα σύννεφα», «Τα Μαγικά Μαξιλάρια», «Χριστούγεννα στην Ουρανούπολη», «Αμέλια, η νεράιδα των αστεριών», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» επιστρέφει με τη μουσική θεατρική παράσταση “Aladdin”

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν,
Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στις 11:00
&
Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στις 11:00 και 13:00
στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Γενική είσοδος 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8€
στο Βιβλιοπωλείο Book and Art

Η Θεατρική Ομάδα πασπARTού πιστή στο ραντεβού της με το παιδικό θεατρικό κοινό της και με απόλυτο σεβασμό στο θέατρο και τον πολιτισμό ως εκπαιδευτικά εργαλεία, σας καλεί με μεγάλη χαρά στην γεμάτη φαντασία, χιούμορ και παιδική αθωότητα, παράσταση «Aladdin». Στη μακρινή Άγκραμπα, η Γιασμίν και ο Αλαντίν, σε μια συναρπαστική περιπέτεια, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να πετάξουν προς το όνειρο. Βαθιά συναισθήματα, δυνατά μηνύματα για τη φιλία και την αγάπη, δεμένα με μουσικές της Ανατολής θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

To top