Νέο προεκλογικό σποτ από τον Ιάσων Πιπίνη στην προκυμαία Μυτιλήνης

Νέο προεκλογικό σποτ από τον Ιάσων Πιπίνη στην προκυμαία Μυτιλήνης

Το νέο προεκλογικό του σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης εμφανίζεται να περπατάει στην προκυμαία της Μυτιλήνης και αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Πρωθυπουργό τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα προβάλλονται φωτογραφίες του κ. Πιπίνη με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με τον κ. Νίκο Δένδια. «Τα τελευταία χρόνια στις συναντήσεις μου με εκπροσώπους κυβερνήσεων στο εξωτερικό προωθώ τα εθνικά μας συμφέροντα», αναφέρει.
Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού μιλάει για την καταγωγή του, από τον Μεσότοπο της Λέσβου, μιλάει για τον πατέρα του «τον κυρ Παναγιώτη τον ψαρά» και υποστηρίζει ότι γνωρίζει «πολύ καλά τα προβλήματα που απασχολούν τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο».
Ο κ. Πιπίνης αναφέρεται επιγραμματικά στις βασικές προτεραιότητες του, εκ των οποίων προτάσσει την ανάπτυξη του τουρισμού. «Προσωπικά πιστεύω πως η ανάπτυξη του τουρισμού είναι το κλειδί για την αναμόρφωση της Λέσβου. Έχω ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν. Το σχέδιο προβλέπει παρεμβάσεις με επίκεντρο τους νέους. Ενίσχυση του συστήματος υγείας με ασθενοφόρα και προσωπικό για τα νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας. Μέτρα για ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις υπηρεσίες και τα αγαθά. Ενίσχυση των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων. Αυτές είναι οι προτεραιότητες μου», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ.
Ο κ. Ιάσων Πιπίνης καταλήγει τονίζοντας, για μια ακόμη φορά, πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τον ρόλο του βουλευτή: «Διαφωνώ με την προσέγγιση ορισμένων ότι ο βουλευτής χρησιμεύει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιων ολίγων. Πιστεύω ότι ο βουλευτής οφείλει να υπηρετεί όλους τους συμπολίτες του και να αγωνίζεται για τα συμφέροντα των πολλών».

To top