Περιοδεία Πιπίνη στο Πλωμάρι μαζί με την οικογένειά του

Περιοδεία Πιπίνη στο Πλωμάρι μαζί με την οικογένειά του

Μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του περιόδευσε  στο Πλωμάρι ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον νομο Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.«Ο καλύτερος υποστηρικτής στον αγώνα που κάνουμε για να κάνουμε γνωστές τις προτάσεις μας, εν όψει των εκλογών, είναι η οικογένεια μου», σχολίασε ο ίδιος.
Μαζί με τον πατέρα μου τον κυρ Παναγιώτη και τον αδερφό μου τον Μιλτιάδη ήρθαμε στο Πλωμάρι και μοιράσαμε προεκλογικά φυλλάδια στους συμπολίτες μας, μιλώντας τους για το σχέδιο που έχω για τη Λέσβο, που μπορεί να αναμορφώσει το νησί μας», δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συζήτησε με κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες στο Πλωμάρι, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τον πατέρα του που ζει στο Ταβάρι. «Η οικογένεια μου βρίσκεται εδώ, το σπίτι μου είναι στο Ταβάρι, τα συμφέροντα μου βρίσκονται εδώ στο νησί. Γνωρίζω από μικρό παιδί ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες αυτού του τόπου και ποιες είναι οι ανάγκες των συμπολιτών μου. Είναι συγκινητικό που σε αυτήν την περιοδεία είχα δίπλα μου την οικογένεια μου», δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης συνεχίζει τις περιοδείες σε χωριά της Λέσβου και της Λήμνου και το επόμενο Σάββατο 6 Μαϊου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματίσει την κεντρική του πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Blue Sea στην προκυμαία της Μυτιλήνης, όπου θα παρουσιάσει το σχέδιο του για τον νομό Λέσβου.

To top