1ος Δρομικός Αγώνας «Δρομικού Τριάθλου» Κ14 αγοριών-κοριτσιών ομίλου Λέσβου

1ος Δρομικός Αγώνας «Δρομικού Τριάθλου» Κ14 αγοριών-κοριτσιών ομίλου Λέσβου

Η ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με το αγωνιστικό της πρόγραμμα ξεκινά την αγωνιστική της δράση με τους Διασυλλογικούς Αγώνες έτους 2023.

Το Σάββατο το πρωί 1 Απριλίου 2023, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας «Δρομικού Τριάθλου» Κ14 Αγοριών – Κοριτσιών για τον όμιλο των σωματείων της Λέσβου, αθλητών-τριών γεννηθέντων το 2010 -2011 ενώ ο αντίστοιχος αγώνας για τον όμιλο των σωματείων της Λήμνου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας την 6/05/2023.

Στον 1Ο αγώνα οι αθλητές-τριες θα αγωνιστούν στο Δρομικό Τρίαθλο που περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα: 60μ., 800μ. και ΄Αλμα σε Μήκος.

Για να υπολογιστεί στην τελική κατάταξη ο αθλητής-τρια , πρέπει να συμμετέχει και στα τρία αγωνίσματα. Οι επιδόσεις βαθμολογούνται με κλίμακα βαθμολογίας, από 10 μέχρι 110 βαθμούς.
Βραβεύονται με μετάλλια και διπλώματα οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες της συνολικής κατάταξης του Τριάθλου, αλλά και τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες των επιμέρους αγωνισμάτων του Τριάθλου.

Εάν δύο ή περισσότεροι αθλητές-τριες συγκεντρώσουν τον ίδιο αριθμό βαθμών σε οποιαδήποτε θέση κατάταξης του αγώνα, θα ανακηρύσσονται ισόπαλοι. Κατά τα λοιπά ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στην υπ αρ. 121/17.3.2023 προκήρυξη των αγώνων που έχουν λάβει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Συνημμένα ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων .

To top