Ατύχημα σε πίστα motocross: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του 16χρονου Μυτιληνιού

Ατύχημα σε πίστα motocross: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την υγεία του 16χρονου Μυτιληνιού

Τη δική του μάχη εξακολουθεί να δίνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» ο 16χρονος Μυτιληνιός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα motocross στα Γιαννιτσά, όταν αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στην προστατευτική περίφραξη που υπήρχε.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 «σήμερα θα βγει από την καταστολή και θα αρχίσουν να του κόβουν την μηχανική υποστήριξη για να δουν πως θα αντιδράσει και το μέγεθος της ζημιάς».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 16χρονου, Ερμή Χατζηράλλη, «οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι» και ανέφερε ότι «αποφύγαμε τα χειρότερα μέχρι τώρα». Ωστόσο, σημείωσε ότι οι γιατροί θα έχουν καλύτερη εικόνα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η αγωνία και για τον 27χρονο πρωταθλητή του motocross, που τραυματίστηκε σοβαρά και αυτός.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στη 1:20 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα, τραυματίζοντας σοβαρά τα δύο παιδιά, 16 και 27 ετών.

To top