Επιτροπή Αγώνα Στήριξης Κ.Υ Πολιχνίτου: «Οι υποψήφιοι να έρθουν με απαντήσεις»

Επιτροπή Αγώνα Στήριξης Κ.Υ Πολιχνίτου: «Οι υποψήφιοι να έρθουν με απαντήσεις»

«Προτρέπουμε όλους τους υποψηφίους να έρθουν με απαντήσεις» όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου και την υποβάθμισή του αναφέρει με ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα Στήριξης Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου ενώ τονίζει ότι όσοι υποψήφιοι πάνε στον τόπο τους θα περάσουν την «βάσανο των ερωτήσεων» καθώς οι κάτοικοι δε θα σταματήσουν να παλεύουν για ένα πλήρως στελεχωμένο Κέντρο Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στο δρόμο κατεβήκαμε ως κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Πολιχνίτου, με μόνο χρώμα το μαύρο, ως ένδειξη πένθους και σεβασμού για τους νεκρούς. Θέλουμε τους πάντες στο πλευρό μας. Καλωσορίζουμε τις δηλώσεις, αλλά επειδή οι μέρες είναι πονηρές θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψήφιους που θα έρθουν στον τόπο μας ότι θα περάσουν την βάσανο των ερωτήσεων. Πρώτον αν στηρίζουν τον αγώνα μας και αν δεσμεύονται να είναι στο πλάι μας και μετά τις εκλογές; Γιατί εμείς δεν θα σταματήσουμε… Δεύτερον γιατί όσο ήταν κυβέρνηση δεν τα έκαναν, καθώς όπως τονίζουμε συνεχώς η υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας είναι διαχρονική (όπως μπορείτε να δείτε και εδώ).
Προτρέπουμε όλους τους υποψηφίους να έρθουν με απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι πολιτικό και φυσικά δεν το θέτουμε προσωπικά.

Η Επιτροπή Αγώνα Στήριξης Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου – ” Ο μικρός Μιχαήλ”

To top