Βράβευση Κώστα Χουβαρδά από τους Lesvos Runners

Βράβευση Κώστα Χουβαρδά από τους Lesvos Runners

Την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέσβο επισκέφθηκε ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Χουβαρδάς προκειμένου να  συμμετάσχει  στις εκδηλώσεις του Ημιμαραθώνιου Αγάπης που έγιναν το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου στη Μυτιλήνη και οργανώθηκαν από το σωματείο ‘Εν Γνώσει’.

Με αφορμή αυτή του την επίσκεψη, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Χουβαρδάς βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners. Ο Κώστας πέτυχε τον άθλο να τρέξει επτά μαραθώνιους δρόμους 42 km σε επτά ευρωπαϊκές πόλεις (ο τελευταίος ήταν ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας), σε επτά εβδομάδες σε χρόνο κάτω από 3 ώρες. Για το επίτευγμά του αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ένταξης στο αρχείο ρεκόρ Guinness, ενώ προ 2 εβδομάδων ο Κώστας Χουβαρδάς τιμήθηκε από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στο Μαραθώνα και δέχτηκε πρόταση ύψιστης τιμής από την Πρόεδρο του Μουσείου να εκτεθούν στο Μουσείο τα αναμνηστικά από την πορεία του δίπλα σε Γίγαντες της ιστορίας όπως ο Σπύρος Λούης και ο Γρηγόρης Λαμπράκης.
Ο Κώστας Χουβαρδάς επισκέφτηκε το νησί προκειμένου να συμμετάσχει  Έγιναν αγώνες 5, 10 km και ημιμαραθώνιος δρόμος 21 km. Στους αγώνες συμμετείχαν πολλά μέλη των Lesvos Runners που επέτυχαν υψηλές επιδόσεις και κατέλαβαν πολλές εκ των κορυφαίων θέσεων της κατάταξης στις διάφορες κατηγορίες.

To top