Πρόσληψη μόνιμου γιατρού στην Ψυχιατρική κλινική του Βοστάνειου

Πρόσληψη μόνιμου  γιατρού στην Ψυχιατρική κλινική του Βοστάνειου

Ορκίσθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και προστέθηκε στο δυναμικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης η ψυχίατρος Νίκη Κούρτη η οποία θα είναι η νέα Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης σε ανάρτησή του τονίζει τα εξής: «Μια ακόμη όμορφη μέρα η προπαραμονή του νέου χρόνου η σημερινή για το “Βοστάνειο” ΓΝ Μυτιλήνης.
Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του η κα Νίκη Κούρτη Ψυχίατρος η οποία προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας και θα είναι η νέα Διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής!Εξαιρετική επιστήμονας η οποια εχει ξαναυπηρετήσει στο νησί μας ως αγροτικός ιατρός!
Θερμά Συγχαρητήρια κα Κούρτη . Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!Εύχομαι ολόψυχα το νέο σας ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σας διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα και στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό» .

To top