Πρώτη αντίδραση Καϊλή: «Είμαι αθώα» – Τι λέει ο δικηγόρος της

Πρώτη αντίδραση Καϊλή: «Είμαι αθώα» – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Αθώα» δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, η Εύα Καϊλή αναφορικά με τις κατηγορίες που τις προσάπτουν οι βελγικές Αρχές σχετικά με την εμπλοκή της στο QatarGate.

«Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση με χρηματισμούς του Κατάρ» δηλώνει, όπως είπε στο Open TV και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο δικηγόρος της οικογένειας στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

«Αυτή είναι η θέση της. Ρητά και κατηγορηματικά. Λεπτομέρειες δεν μπορώ να πω γιατί απαγορεύεται. Σεβόμαστε το απόρρητο. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα και πόσα βρέθηκαν τελικά. Το μόνο που μπορώ να σας πω διότι μίλησα με την αδελφή της δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου εκεί ήταν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό ρητά σας το διαψεύδω γιατί μου το είπε η αδελφή της κ. Μανταλένα Καϊλή. Μιλάτε τώρα για χρήματα που βρέθηκαν στη βαλίτσα, εγώ ούτε το επιβεβαιώνω, ούτε το διαψέυδω, υπάρχει το απόρρητο».

«Δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον πατέρα της κ. Καϊλή και είναι ελεύθερος αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, ένας πατέρας όταν βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του. Η κ. Καϊλή δεν έχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στη ζωή της. Η μόνη της δραστηριότητα είναι αυτή που ήταν γνωστή, ευρωβουλευτής. Η εταιρεία real estate που ακούστηκε, είναι μια ΙΚΕ, που έχει συσταθεί εδώ κι ένα μήνα, με εταιρικό κεφάλαιο 1.000. Δεν έχει λειτουργήσει ακόμα, κι όλα αυτά προκύπτουν στο ΓΕΜΗ. Καμία μα καμία εμπορική δραστηριότητα δεν είχε στη ζωή της η κ. Καϊλή. Η Αρχή για το ξέπλυμα καλώς έκανε διότι όταν ακούει ότι υπάρχει μια τέτοια κατηγορία στις Βρυξέλλες, είναι υποχρεωμένη κι αυτή προληπτικά να πάρει κάποια μέτρα. Έτσι δέσμευσε κι αυτή τους λογαριασμούς της ίδιας, του πατέρα και της αδελφής της κ. Καϊλή. Αυτοί όμως οι λογαριασμοί που κατατίθενται οι μισθοί», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

To top