Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων: «Ποιον άραγε ενοχλούσε το σύνθημα “Ρεύμα φτηνό για όλο τον λαό”»

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων: «Ποιον άραγε ενοχλούσε το σύνθημα “Ρεύμα φτηνό για όλο τον λαό”»

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καταγγέλλει την απομάκρυνση του πανό που είχε αναρτηθεί στο πάρκο Χατζηπαναγιώτη με σύνθημα «Ρεύμα φτηνό για όλο τον λαό – Καμία διακοπή!», ενώ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές του σωματείου.

«Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από το σύνθημα “Ρεύμα φτηνό για όλο τον λαό – Καμία διακοπή!” που ήταν γραμμένο στο πανό που είχε αναρτηθεί στο πάρκο Χατζηπαναγιώτη από το σωματείο μας. Ένα σύνθημα που εκφράζει όλους τους εργαζόμενους του νησιού μας. Ποιόν άραγε ενοχλούσε το σύνθημα αυτό; Ποιος δεν θέλει ο εργαζόμενος να διεκδικεί τα αυτονόητα; Μήπως ο καλλωπισμός της πόλης είναι πιο σημαντικός από το να διεκδικούμε φτηνό ρεύμα για όλους και να μην γίνει καμία διακοπή; Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε περισσότερο το σωματείο μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.
Όπως στην Αθήνα πριν λίγες μέρες με την προσπάθεια έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, έτσι και στο νησί μας να δοθεί η ίδια απάντηση σε κάθε προσπάθεια πλειστηριασμού, έξωσης και διακοπής ρεύματος-νερού.
Η δύναμη βρίσκεται στην οργάνωση, στον αγώνα, στην ενότητα. Παίρνουμε όλοι μαζικά μέρος στις εκλογές του σωματείου μας, δυναμώνουμε τις ταξικές δυνάμεις».

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:
1/12/2022 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 1:00 μμ έως 9:00 μμ, στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ Δαβάκη και Βαλαωρίτου Εργατικό Κέντρο (Χρυσομαλλούσα).

2/12/2022 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 πμ έως 1:00 μμ, εργασιακοί χώροι και 5:00μμ έως 9:00μμ στην ΚΑΛΛΟΝΗ.

5/12/2022 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 9:00 πμ έως 1:00 μμ, εργασιακοί χώροι και 5:00 μμ έως 9:00 μμ, στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ Δαβάκη και Βαλαωρίτου Εργατικό Κέντρο (Χρυσομαλλούσα).

6/12/2022 ημέρα ΤΡΙΤΗ 11:00 πμ έως 7:00 μμ, στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ Δαβάκη και Βαλαωρίτου Εργατικό Κέντρο (Χρυσομαλλούσα).

 

 

To top