Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου παραδίδει τα προϊόντα του πόρτα πόρτα στην Αθήνα

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου παραδίδει τα προϊόντα του πόρτα πόρτα στην Αθήνα

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου από την 1η Νοεμβρίου παραδίδει πόρτα πόρτα τα προϊόντα του στην Αθήνα.

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου από την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει μια νέα πρωτοβουλία με σκοπό τα προϊόντα του να μην λείψουν από κανέναν. Όλα τα προϊόντα που παράγει, όπως τυροκομικά, γαλακτοκομικά, παγωτά, κρέμες, πίτσες, μπουρεκάκια κτλ θα φτάνουν κατ’ οίκον κατόπιν παραγγελίας σε όλη την Αθήνα, με το δικό τους αυτοκίνητο και με μοναδική προϋπόθεση η παραγγελία να είναι άνω τον 50€.

Συνεργάτης της πρωτοβουλίας αυτής είναι ο κύριος Γιώργος (τηλ 6973630038).

Μέσα στις δυσκολίες της κρίσης και εν αναμονή της έναρξης εφαρμογής του καλαθιού του νοικοκυριού ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου κάνει μια πολύ σημαντική παρέμβαση προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντα του, στο κοινό της Αθήνας.
Όπως τονίζει ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. Μανώλης Κωνσταντιδέλλης η λογική της όλης προσπάθειας είναι να διατίθενται τα προϊόντα πόρτα – πόρτα απευθείας στον καταναλωτή και όχι μέσω εμπόρων, με στόχο η τιμή να είναι συμφέρουσα και από την άλλη μεριά να προσφέρει για το καλάθι του νοικοκυριού αγνά και ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας.

To top