Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “WORLD TRAVEL MARKET 2022” στο Λονδίνο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “WORLD TRAVEL MARKET 2022” στο Λονδίνο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market (WTM) 2022, που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με stand εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ θα υποδεχτεί επαγγελματίες τουρισμού, φορείς αλλά και απλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου συμμετέχουν στα πρώτα Greek Travel Awards που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα σε δύο από τις δέκα διαγωνιζόμενες κατηγορίες:
Λέσβος: Best walking Destination
Ικαρία: Best Sustainable Destination
Τα αποτελέσματα θα προκύψουν μετά από ψηφοφορία του πελατολογίου επτά Βρετανών Tour Operators, που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα την Ελλάδα και θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων του Λονδίνου.

Ειδική προβολή των προορισμών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο χώρο παρουσιάσεων εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, όπου οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας θα «ταξιδέψουν» τους επαγγελματίες του τουρισμού στους προορισμούς μας προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε νησιού και ενθαρρύνοντάς τους να επισκεφτούν τα νησιά μας.

To top