Βολές Δημοτικής αρχής για την “προεκλογική” συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΤΕΕ ΒΑ Αιγαίου

Με αιχμηρή γραπτή δήλωση  η Δημοτική αρχή Μυτιλήνης σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Παραρτήματος ΤΕΕ Βορειανατολικού Αιγαίου Στρατή Μανωλακέλλη. «Πως ταυτίζεται η δημοσιοποίηση των θέσεων του ΤΕΕ με τη δημοσιοποίηση των όποιων πολιτικών φιλοδοξιών του Προέδρου του;» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Στα πλαίσια της διαβούλευσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), που πραγματοποίησε ο Δήμος Μυτιλήνης, ζητήθηκε απ’ όλους τους φορείς να εκφράσουν τις θέσεις τους, ώστε η τελική μελέτη να είναι απόρροια όλων των απόψεων. Άλλωστε, αυτός είναι ό στόχος της διαδικασίας διαβούλευσης, αφού η μελέτη αυτή έχει να κάνει με το μέλλον της κινητικότητας σε όλο το Δήμο και, κυρίως, στην πόλη της Μυτιλήνης, η οποία αντιμετωπίζει αναρίθμητα προβλήματα που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία της. Επομένως, οποιαδήποτε πρόταση προς την κατεύθυνση αυτή είναι καλοδεχούμενη από τη Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης και, πολύ περισσότερο, από ένα φορέα, όπως το ΤΕΕ ,που έχει και τη σχετική τεχνογνωσία.
Ωστόσο, αναρωτιόμαστε, πώς ταυτίζεται η δημοσιοποίηση των θέσεων του ΤΕΕ στο κορυφαίο θέμα για την πόλη με τη δημοσιοποίηση των όποιων πολιτικών φιλοδοξιών του Προέδρου του και, μάλιστα, όταν αυτές αφορούν τον ίδιο το Θεσμό, το Δήμο Μυτιλήνης.
Αλήθεια, στηρίζονται ή υπονομεύονται οι θεσμοί από τέτοιες πρακτικές;»

To top