Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό – Κατηγορίες για βιασμό

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον αστυνομικό – Κατηγορίες για βιασμό

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον  αστυνομικό – προπονητή γυναίκειας ομαδας βόλεϊ που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας ενώ ερευνάται και για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δεύτερου παιδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το protothema.gr που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη δικογραφία, ο αστυνομικός ελέγχεται και για βιασμό της μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου. 

Ο κατηγορουμενος αστυνομικός – προπονητής είναι αντιμέτωπος για παράβαση των άρθρων 339 παρ. 1, 342 παρ. 1 περ. γ ́ και 348 Β του Π.Κ. «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 15 έτη», «Κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις» και «Προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους» αντίστοιχα, σε συνδυασμό με τα άρθρα 94 παρ. 1 και 98 του Π.Κ.».

Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει θέση στην Αστυνομία για όσους δεν τιμούν τη στολή τους

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή στους λογαριασμούς του κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τη σύλληψη του 53χρονου αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, σημειώνει:

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου. Συμβάλλει έτσι στη διαφάνεια και την ενίσχυση της αξιοπιστίας της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία».

Επιπροσθέτως, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμής της συγκεκριμένης υπόθεσης, ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπάγεται απευθείας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ερευνά ενδελεχώς όλες τις καταγγελίες για αστυνομικούς που δεν τιμούν τη στολή τους.

To top