1ος Νυχτερινός Αγώνας Μικρασιατικής Μνήμης

1ος Νυχτερινός Αγώνας Μικρασιατικής  Μνήμης

Μετά την ομόφωνη απόφαση των συνδιοργανωτών του πρώτου νυχτερινού αγώνα Μικρασιατικής μνήμης  , Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού Μυτιλήνης, ΝΠΔΔ Δήμου Μυτιλήνης και Lesvos Runners, για αναβολή λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη Νότια  Λέσβο, ανακοινώθηκε σήμερα η νέα ημερομηνία διεξαγωγής που είναι  η προσεχής Κυριακή 31 Ιουλίου.

Ο αγώνα θα ξεκινήσει στις 21:οο, με σημείο εκκίνησης το Άγαλμα της Ελευθερίας καλύπτοντας  αποστάσεις 10χμ, 5 χμ και 1χμ για παιδιά 12-14 ετών. Οι συμμετέχοντες όμως καλούνται να είναι εκεί στις 20:00.
Όσες και όσοι δεν παρέλαβαν το αθλητικό υλικό (t-shirt, αριθμό συμμετοχής) μπορούν να το παραλάβουν στο χώρο της εκκίνησης όπου θα λειτουργήσει γραμματεία από τις 19.00 έως τις 20.00. Επίσης αν δεν προτίθεται κάποιος τελικά να συμμετέχει πρέπει να στείλει την ακύρωση της συμμετοχής στο email lesvosrunners@gmail.com.
Οι διοργανωτές, λόγω της καταστροφής που έγινε στον φυσικό πλούτο του νησιού, προτρέπουν τους συμμετέχοντες να φορέσουν συμβολικά κάτι πράσινο στην αθλητική σας αμφίεση (όπως το αθλητικό t-shirt του αγώνα που έτυχε να είναι πράσινο).
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα των Lesvos Runners στο Facebook.
To top