Κυνήγι Θησαυρού, πρωινό, βιβλιοπαρουσίαση, φαγητό και μελωδίες την Πέμπτη στην Κομνηνάκη στο Food fest

Κυνήγι Θησαυρού, πρωινό, βιβλιοπαρουσίαση, φαγητό και μελωδίες την Πέμπτη στην Κομνηνάκη στο Food fest

Η μεγαλύτερη γιορτή για τη λεσβιακή κουζίνα ξεκινάει αύριο από το Πλωμάρι αλλά  και στην πόλη της Μυτιλήνης θα γίνουν “πεντανόστιμα” πράγματα.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου ραντεβού στις 9.30 το πρωί στο Μουσικό Καφενείο για το ωραιότερο και πιο υγιεινό πρωινό και αμέσως μετά κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά που θα αναζητήσουν τα υλικά μιας κρυμμένης συνταγής τριγυρνώντας μέσα στην αγορά.
Το απόγευμα στις 19.30, σε μια από τις ωραιότερες γειτονιές της Μυτιλήνης, στην Κομνηνάκη θα γίνει το τέλειο γαστρονομικό ταξίδι.
Ειδικά menu από το Passeo και το Alley Dog μόνο για τη Πέμπτη με πιάτα και κοκτέιλ βασισμένα πάντα σε λεσβιακά προϊόντα με συνταγές κάπως πειραγμένες και διαφορετικές.
Ο Ζαχαροπλάστης και το Υπουργείον Κραιπάλης & Καταχρήσεων, με τον Πάρη και τον Μιχάλη πάνω από τους πάγκους, θα ετοιμάσουν σε live foodstand τις αγαπημένες τους συνταγές που θα φιλέψουν όλους όσους θα είναι εκεί.
Από το πρόγραμμά  δε θα γινόταν να λείψει φυσικά και μια βιβλιοπαρουσίαση!!
Η Ιωάννα Σταμούλου και η Ιωάννα Παυλάκη οι οποίες θα μοιραστούν τα δικά τους μυστικά για τη κουζίνα μέσα από τη σειρά των βιβλίων “My greek”.
Κι όλα αυτά θα συνοδεύονται με τις μελωδίες  του Dj Dimitris Tsimnadis

To top