Έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, αλλά και στην κοινωνία της Μυτιλήνης,  η ξαφνική απώλεια του Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Φώτη Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της  Δευτέρας 13 Ιουνίου. Ο γιατρός μεταφέρθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μάλιστα συγκλονίζουν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του- ο οποίος είναι ειδικευόμενος γιατρός- συμμετείχε στις αγωνιώδεις προσπάθειες  των καρδιολόγων, επί δυόμιση  με επικεφαλής τον  Βασίλη Κικίλια, για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από Σύλλογο Εργαζόμενων του Νοσοκομείου , καθώς σε σχετική ανάρτηση αναφέρει:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΛΥΣΑΝΔΡΟΥ

«Δυστυχώς άλλη μια θλιβερή είδηση έσκασε στη κοινότητα του νοσοκομείου μας. Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώην διευθύνουσα Ν. Υ. Σουλτάνα Ρεπανη, αιφνιδίως “έφυγε “ο διευθυντής της καρδιολογικης μας κλινικής και πρόεδρος του επιστημονικού Συμβουλίου, Φώτης Παπαλυσανδρου. Λόγια δεν υπάρχουν, πέραν του να “ψελλισουμε” τα θερμά μας συλλυπητήρια στη συζυγό του και καλή συνάδελφο Μαρία, καθώς και στα παιδιά του, είμαστε συντετριμμενοι και εμβροντητοι!».

Τη λύπη του για την απώλεια του Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής εξέφρασε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Καμπούρης.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Με πόνο ψυχής πληροφορήθηκα σήμερα την απώλεια του Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου μας και εξαιρετικού συνεργάτη.

Αναπάντεχη απώλεια ενός ανθρώπου που υπήρξε καλός επιστήμονας, αγωνιστής της ζωής και υποδειγματικός οικογενειάρχης.
Θα θυμόμαστε πάντα το πλατύ του χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά του.
Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Καλό σου ταξίδι Φώτη!»

To top