Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ στη Λήμνο για τον κορωνοϊό

Συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ στη Λήμνο για τον κορωνοϊό

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συγκάλεσε εχθές, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκ μέρους της Περιφέρειας, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανό Κανταρά, ο υποδιοικητής της 88 Σ.ΔΙ Λήμνου, Συν/ρχης κ. Παπαγεωργίου,με τον στρ.ιατρό, Διοικητή του 88 Τάγματος Υγειονομικού κ. Θωμά Λούκα και τη Συν/ρχηκ.Ιωάννα Κεχαγιά , Διευθύντρια Υγειονομικού της 88 Σ.ΔΙ, ο Διοικητής του Α.Τ. Μύρινας κ. Σωκράτης Κρομυδέλλης, ο Λιμενάρχης Μύρινας κ. Γεώργιος Αρβανίτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λήμνου κ. Παναγιώτης Μπιμπούδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου κ. Τριαντάφυλλος Κανταράς, ο αρμόδιος υπάλληλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεοδόσιος Δαλαβίτσος, ο εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ Λήμνου κ. Χρήστος Ολτούμης και ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Δημήτρης Αχιλαδέλλης.
Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τα σημερινά δεδομένα, όσον αφορά στην εξέλιξη των κρουσμάτων, πρότειναν τρόπους αποφυγής περαιτέρω εξάπλωσης και αποφάσισαν το συντονισμό των ενεργειών όλων των φορέων για την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων πρόληψης.

To top