Κάλεσμα Βέρρου στους Βουλευτές Λέσβου για την υπόθεση Αφεντέλι

Κάλεσμα Βέρρου στους Βουλευτές Λέσβου για την υπόθεση Αφεντέλι

Επιστολή προς τους Βουλευτές Λέσβου, απέστειλε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου,  ζητώντας συνάντηση και την στήριξή τους,  για αναζήτηση πολιτικής λύσης, αναφορικά με την υπόθεση Αφεντέλι.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την προαναγγελθείσα από χθες -κατά τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ- πρωτοβουλία του, να έρθει σε άμεση συνεννόηση με τους τρεις Βουλευτές του Νομού Λέσβου κ.κ. Αθανασίου, Μπουρνού και Κομνηνάκα για να εξασφαλίσει τη συντονισμένη και κοινή παρέμβασή τους για την υπόθεση που αφορά στην παραλία «Αφεντέλι» της Ερεσού, πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, στέλνοντας σήμερα το πρωί σχετική επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Βουλευτές, αγαπητή Βουλεύτρια, όπως γνωρίζετε ο διάδοχος Δήμος της Δυτικής Λέσβου, «κληρονόμησε» όχι μόνο την ανοικτή πληγή για την Ερεσό που χρονολογείται από το 1964, αλλά τις τελευταίες ημέρες και την οριστική υπηρεσιακή όπως -κατά πως φαίνεται σε μεγάλο βαθμό- και νομική διευθέτηση αυτής της πληγής, που δύναται να δώσει τη δυνατότητα οικοδόμησης επί της ευαίσθητης από κάθε άποψη παραλίας», σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, για να αιτηθεί στη συνέχεια δια ζώσης συνάντηση μαζί τους.

«Γνωρίζοντας την ευαισθησία όλων υμών και ημών -ανεξαρτήτως κομματικών κατευθύνσεων- για ένα ζήτημα που αφορά τον τόπο μας και επί χρόνια παρέμενε κάτω από το χαλί των ευθυνών και των συνεπειών, σας καλώ σε κοινή συνάντηση για να συζητήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασής μας στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Αναμένω την ανταπόκρισή σας, ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων για το δεδομένο ενδιαφέρον σας για ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα του παρόντος αλλά και του μέλλοντος του τόπου μας», καταλήγει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Βέρρος.

To top