Στη Λέσβο την Πέμπτη ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης

Στη Λέσβο την Πέμπτη ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Ιάσων Πιπίνης

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, καταγόμενος από το Μεσότοπο Λέσβου,  Ιάσων Πιπίνης αναμένεται να επισκεφθεί τη Λέσβο το διήμερο Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Απριλίου, Μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. «Κυψέλη» και τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ανθρώπων με αυτισμό «Συν-εξέλιξη» στη Μυτιλήνη. Επίσης  θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, ενώ θα επισκεφθεί το Μόλυβο, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

Η επίσκεψη του Ειδικού Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Ιάσονα Πιπίνη γίνεται στον απόηχο των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, με στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της Λέσβου.

Ο κ. Ιάσων Πιπίνης σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, τονίζει πως «η Λέσβος γυρνάει οριστικά σελίδα στα γεγονότα που την σημάδεψαν τα προηγούμενα χρόνια» και προσθέτει: «Η αναμόρφωση της Λέσβου είναι υπόθεση όλων όσοι αγαπάμε αυτό τον τόπο. Επιτυγχάνεται με σχεδιασμό και δουλειά, όχι με κραυγές, αλλά ούτε και ανακυκλώνοντας μιζέρια».

To top