Συνάντηση Ιάσωνα Πιπίνη με τον Υπουργό Μετανάστευσης με επίκεντρο την τουριστική προβολή της Λέσβου

Συνάντηση  Ιάσωνα Πιπίνη με τον Υπουργό Μετανάστευσης με επίκεντρο την τουριστική προβολή της Λέσβου

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη είχε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, καταγόμενος από το Μεσότοπο Λέσβου, κ. Ιάσων Πιπίνης, με αντικείμενο τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται από την κυβέρνηση στη Λέσβο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η νέα τουριστική καμπάνια για πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπως είναι η Λέσβος, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιεί το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με τον ΕΟΤ.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ιάσων Πιπίνης αναφέρει: «Η τουριστική προβολή της Λέσβου για την τρέχουσα τουριστική περίοδο είναι μια από τις πολλές παρεμβάσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση για το νησί μας. Στόχος είναι η αποκατάσταση της εικόνας της Λέσβου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η αξιοποίηση του μοναδικού τουριστικού προϊόντος που έχει το νησί».

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού επισημαίνει πως «η Λέσβος, εκτός από τις μοναδικές παραλίες, τα πανέμορφα χωριά και τη γαστρονομία, έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που μπορούν να προσελκύσουν τουρίστες όλους τους μήνες του χρόνου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο».

Ο κ. Ιάσων Πιπίνης σημειώνει πως ζήτησε να ενημερωθεί από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου μεταξύ άλλων και για τις εργασίες στη Νέα Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Λέσβου, αλλά και για τα έργα ανάπλασης που δρομολογούνται στο νησί, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο, προσθέτοντας: «Η Λέσβος έχοντας αφήσει πίσω την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, μπορεί πλέον να συζητά για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και όλοι μαζί να αναζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αναμορφώσουμε τον τόπο που αγαπάμε».

To top