Δίπλα στον Ουκρανικό λαό ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου

Δίπλα στον Ουκρανικό λαό ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου

Ιατροφαρμακευτικό υλικό παραδόθηκε από τους φαρμακοποιούς της Λέσβου στα γραφεία του παραρτήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την στήριξη του Ουκρανικού λαού.

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 14:30 στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήμα Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε η παράδοση Τριάντα Πέντε (35) κιβωτίων ιατροφαρμακευτικού υλικού από τους εκπροσώπους των ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου, στους εκπροσώπους του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ Μυτιλήνης.

«Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λέσβου συγκέντρωσαν την παραπάνω ανθρωπιστική βοήθεια σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, θέλοντας να συνδράμουν στις ανάγκες του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας.
Η κίνηση αυτή αποτελεί μια ελάχιστη συμβολή των φαρμακοποιών της Λέσβου που είναι πάντα ευαισθητοποιημένοι όταν προκύπτουν τέτοιες ανθρωπιστικές κρίσεις.
Στους πολέμους τα θύματα είναι ο απλός λαός, θα πρέπει όλοι μας να συνεισφέρουμε, ο καθένας ξεχωριστά και να δείξουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη που πάντα σαν φαρμακοποιοί δείχνουμε σε τέτοιες και όχι μόνο περιπτώσεις. Η συνεργασία του ΠΦΣ με τον ΕΕΣ και με τον πρόεδρο του κ. Αυγερινό που είναι και εκείνος συνάδελφος φαρμακοποιός είναι διαχρονική.» δήλωσε ο κ. Βαλτάς, Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου.

Ο Δ/ντης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου κ. Μανώλης επισήμανε ότι
«Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λέσβου είναι ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα και βρίσκεται κοντά στους συνάνθρωπους μας σε περιόδους κρίσης και ειδικά τώρα που είναι κρίση πολέμου».

 

 

To top