«Γυναίκες Μαζί Δυνατές»: Διημερίδα ενημέρωσης και καταπολέμησης της έμφυλης βίας στη Μυτιλήνη

«Γυναίκες Μαζί Δυνατές»: Διημερίδα ενημέρωσης και καταπολέμησης της έμφυλης βίας στη Μυτιλήνη

Διημερίδα ενημέρωσης και καταπολέμησης της έμφυλης βίας διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο η οργάνωση « Άγονη Γραμμή Γόνιμη» το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική και νομική υποστήριξη.

Για την εκδήλωση μίλησαν στον Αίολο οι εκπρόσωποι της οργάνωσης Άγονη Γραμμή Γόνιμη, Αναστασία Καραμπίνη και Κατερίνα Λουκοπούλου.

 

 

Ο οργανισμός Άγονη Γραμμή Γόνιμη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για θέματα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με την οργάνωση Strong Me | Κίνημα για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και με αποκλειστικό χορηγό την DEMO ΑΒΕΕ βιομηχανία φαρμάκων, διοργανώνουν διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Έμφυλη Βία. Ο τίτλος του προγράμματος είναι :«Γυναίκες Μαζί Δυνατές».

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε 8 διαφορετικούς νησιωτικούς προορισμούς και συγκεκριμένα στη Σκιάθο, Λέρο, Πάτμο, Σαντορίνη, Νάξο, Κίμωλο, Αστυπάλαια, Μυτιλήνη.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 3 εξειδικευμένους συνεργάτες και στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η κ .Μαρία Ζουριδάκη, επιζώσα έμφυλης βίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 18:00 στο Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης.

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 13 Μαρτίου από τις 10:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθεί συμβουλευτική και νομική υποστήριξη, σε όποια-ον θα ήθελε να μοιραστεί κάτι με τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους.

To top