Ο «Μωριάς» στο 8ο Πανελλήνιο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων

Ο «Μωριάς» στο 8ο Πανελλήνιο αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «Μωριάς» συμμετείχε στο 8ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, στη Λάρισα, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Πελοποννησίων Λάρισας.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις, προσφέροντας μια ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία που μας γέμισε χαρά και συγκίνηση. Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε μέλη από άλλους Συλλόγους της Πελοποννήσου, ανανεώνοντας τους δεσμούς μας με την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Ο Σύλλογος μας εκφράζει από καρδιάς τις βαθύτατες ευχαριστίες του στους διοργανωτές της εκδήλωσης για την άψογη φιλοξενία και την εξαιρετική διοργάνωση. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον χοροδιδάσκαλο κ. Αθανάσιο Μίχα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία του χορευτικού μας τμήματος, καθώς και στα μέλη του Συλλόγου που, παρά τις υποχρεώσεις τους, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό σε αυτή τη σημαντική πολιτιστική διοργάνωση.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον Σύλλογο Πελοποννησίων Αχαρνών, που στάθηκε δίπλα μας από την αρχή αυτής της όμορφης διαδρομής, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, με ειδική αναφορά στον κ. Γενικό Γραμματέα Εμμανουήλ Κουτουλάκη και τον Διευθυντή κ. Παύλο Μιχαλακέλλη, που μας στήριξαν θερμά. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στον Σταύρο Ρεπάνη για την αμέριστη βοήθεια και την αγάπη του.

Τέτοιες οργανωμένες δράσεις αναδεικνύουν την πολιτιστική ποικιλομορφία και τη συνεργασία ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες και τους πολιτιστικούς φορείς, με τον Σύλλογο Πελοποννησίων Λέσβου «Μωριάς» να συμβάλλει ενεργά στην προώθηση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, την οποία παραδίδουμε αυτούσια στις επόμενες γενιές.

To top