Διψήφιος αριθμός νοσηλειών με covid-19 στο Βοστάνειο

Διψήφιος αριθμός νοσηλειών με covid-19 στο Βοστάνειο
Αύξηση παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα covid- 19 στη Μυτιλήνη ενώ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για πρώτη φορά μετά από καιρό, νοσηλεύεται διψήφιος αριθμός ασθενών. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης σε ανάρτησή του συστήνει προσοχή και τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ατομικής προστασίας, ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές του Πάσχα.
Αναλυτικά ο κ. Καμπούρης αναφέρει τα εξής :
«Για πρώτη φορά, από τον Οκτώβριο που δεν είχαμε στο νοσοκομείο μας ασθενείς με COVID 19, αρχισε σταδιακά να νοσηλεύονται μονοψήφιος αριθμός ασθενών που πολλές φορές να μηδενίζεται. Σήμερα νοσηλεύονται ασθενείς σε διψήφιο αριθμό, κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας.
Παρατηρείται μία έξαρση της νόσου στο Νησί μας κυρίως σε ηλικιωμένους.
Δυστυχώς, ο κορονοϊός υπάρχει ανάμεσα μας και σε αυτή την φάση της επιδημίας, παραμένουμε υπεύθυνοι, τηρώντας τα ΜΑΠ όπου απαιτείται προστατεύοντας τον εαυτό μας τους συγγενείς τους φίλους, ιδιαίτερα όμως άτομα μεγάλης ηλικίας που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι. Η μάσκα, ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ , ιδιαίτερα σε χώρους όπου υπάρχουν συνωστισμοί (εκκλησίες , σούπερ μάρκετ, καφετέριες κλπ) πάντα σύμφωνα με τους ειδικούς, προστατεύει!»
To top