Μπάσκετ : Αποχώρησε ο Παπάδος Γέρας από τη Γ’ Εθνική

Μπάσκετ : Αποχώρησε ο Παπάδος Γέρας από τη Γ’ Εθνική

Την απόφαση να αποχωρήσει από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής πήρε ο Παπάδος Γέρας, όπως ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και ξάφνιασε τους πάντες καθώς μπορεί η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη να μην τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα με τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία να είχαν λιγοστέψει μετά τις ήττες των τελευταίων αγωνιστικών, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε παρθεί η απόφαση ο σύλλογος να αποχωρήσει οικειοθελώς από την κατηγορία.
Όμως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά το παιχνίδι στην Χίο με τον ΦΟΒ το κλίμα χειροτέρεψε καθώς οι παίκτες του Παπάδου δεν προπονήθηκαν καμία μέρα της εβδομάδας εν όψει του αγώνα με το Κορωπί το οποίο φυσικά δεν θα γίνει , έχοντας πάρει το μήνυμα ότι το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική έφθασε στο τέλος του. Βάση προκήρυξης ο Παπάδος μηδενίζεται και υποβιβάζεται ήδη στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ οι αντίπαλοί του από δω και στο εξής θα παίρνουν τα παιχνίδια στα χαρτιά με 20-0.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ το μεσημέρι της Παρασκευής (4/2), ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας, οι αναμετρήσεις της ομάδας στον πρώτο γύρο στον 2ο όμιλο δε λαμβάνονται πλέον υπ’ όψιν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την δήλωση αποχώρησης του Σωματείου ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, με το υπ’ αρ. 5/04-02-22 έγγραφο του, από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), όλοι οι εναπομείναντες αγώνες ματαιώνονται.

Σύμφωνα με το άρθρο 47 – παρ. 2η (όπως αυτή τροποποιήθηκε), τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε Ομάδα που υποβιβάστηκε, λόγω αποχώρησης από την συνέχεια του Πρωταθλήματος πριν από την έναρξη του Β’ Γύρου του οικείου Πρωταθλήματος δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου».

To top