«Βούλιαξε» από κόσμο σήμερα η Αγιάσος!

«Βούλιαξε» από κόσμο σήμερα η Αγιάσος!

«Βούλιαξε» σήμερα από κόσμο η Αγιάσος παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται στο νησί ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως έκανε γνωστό η σελίδα «Visit Agiasos» στο Facebook, ο κόσμος σήμερα αψήφησε τον χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες και πήγε να επισκεφτεί ένα από τα αγαπημένα του μέρη στη Μυτιλήνη, την Αγιάσο. Οι επισκέπτες πήγαν να θαυμάσουν το χιονισμένο τοπίο, να κάνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια του χωριού και να πιουν τον καφέ τους στα καφενεδάκια!

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

“Βούλιαξε ” σήμερα η Αγιάσος από επισκέπτες παρά τους – 2 βαθμούς. Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε όλες τις εισόδους , επισκέπτες απ’ όλες τις ηλικιακές ομάδες κατάλληλα εξοπλισμένοι ήρθαν να θαυμάσουν το χιονισμένο τοπίο απο την περιοχή Σανατόριο και πάνω …
Γεμάτα τα καφέ που σέρβιραν αχνιστά τσάγια και καφέδες .Το σκηνικό το συμπλήρωναν τα γραφικά ταβερνάκια με τα τηγανητά πτάρια και τα ντόπια μανιτάρια για τους πιο μερακλήδες.
Κι αν δεν μπορέσαμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους , μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας γιατί τα καλύτερα είναι καθ’ οδόν….
Visit Agiasos ένας τόπος για όλες τις εποχές του χρόνου!

To top