Δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου« Lesvos Runners» το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου

Δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου« Lesvos Runners» το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners είχε μια δυναμική παρουσία σε πλήθος αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου 2024.

Στις 6 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος συμμετείχε στον 9ο Ημιμαραθώνιο Καλλονής «Ευστράτιος Μουφλουζέλλης», διοργάνωση του αθλητικού σωματείου «Αρισβαίος Καλλονής». Περισσότεροι από 40 δρομείς των Lesvos Runners έτρεξαν στις διαδρομές των 21 και 6 χιλιομέτρων, καθώς και στους παράλληλους αγώνες. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και την αυξημένη υγρασία, όλοι οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους αγώνες τους, κατακτώντας κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες τους.

Την ίδια μέρα, στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στο Αρκαλοχώρι, ο Μάνος Ορφανός, μέλος των Lesvos Runners, διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την 15η θέση στη γενική κατάταξη και την τρίτη στην ηλικιακή του κατηγορία. Παράλληλα, στις Σπέτσες, ο Κώστας Χουβαρδάς διακρίθηκε στον αγώνα 25 χιλιομέτρων του «SPETSES mini MARATHON 2024», κατακτώντας την 9η θέση στη γενική κατάταξη και την πρώτη στην ηλικιακή του κατηγορία.

Στις 13 Οκτωβρίου, δύο μέλη των Lesvos Runners, ο Κώστας Χουβαρδάς και ο Marco Belli, συμμετείχαν στον Μαραθώνιο του Σικάγο, έναν από τους σημαντικότερους μαραθώνιους του κόσμου, τερματίζοντας με εντυπωσιακές επιδόσεις κοντά στις 3 ώρες. Την ίδια μέρα, ο Μιχάλης Τσόκος, επίσης μέλος του Συλλόγου, αγωνίστηκε στον αγώνα βουνού «Virgin Forest Trail 2024» στο Παρανέστι Δράμας, καλύπτοντας την απόσταση των 110 χιλιομέτρων σε 16 ώρες, κατακτώντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες, τα μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν και σε δύο σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις στη Μυτιλήνη. Στις 6 Οκτωβρίου, συμμετείχαν στον περίπατο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου.

Στις 13 Οκτωβρίου, υποστήριξαν το συμβολικό τρέξιμο που διοργάνωσε η ΚΙΒΩΤΟΣ για τα αδέσποτα ζώα, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την κτηνιατρική φροντίδα τους.

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners συνεχίζει να προάγει τον αθλητισμό και την κοινωνική ευαισθητοποίηση με συνέπεια και δράσεις που ενισχύουν τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη.

To top