Τιμητική εκδήλωση για τον Τούρκο επιχειρηματία Ραχμί Κοτς

Τιμητική εκδήλωση για τον Τούρκο επιχειρηματία Ραχμί Κοτς

Τον Τούρκο επιχειρηματία Ραχμί Κοτς θα τιμήσει την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα σε εκδήλωση στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την πολύτιμη συμβολή του στην ενίσχυση των τουριστικών και εμπορικών δεσμών ανάμεσα στις δυο πλευρές του Αιγαίου, καθώς και για τις πρωτοβουλίες του για ανάπλαση και διάσωση χριστιανικών ναών.

Το Σάββατο στις 10.30 το πρωί στο Επιμελητήριο Λέσβου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την ενίσχυση της ελληνοτουρκικής επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο.
Όσο αφορά την παρουσίαση του διημέρου, ο Περιφερειάρχης έκρυβε μια μικρή έκπληξη. Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων θα παρουσιάσει η Μυτιληνιά επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη και τη δεύτερη μέρα ο συνυποψήφιός του, πολιτικός αντίπαλος  για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο οποίος αποσύρθηκε λίγους μήνες πριν τις εκλογές, διευθυντής ειδήσεων του Mega Σταμάτης Μαλέλης. «Μπορεί να μειδιάτε που το ακούτε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλα αλλάζουν»,σχολίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

To top