Περιοδεία Σπυρόπουλου στη Λέσβο – «Στις 9 του Ιούνη γυρίζουμε σελίδα»

Περιοδεία Σπυρόπουλου στη Λέσβο – «Στις 9 του Ιούνη γυρίζουμε σελίδα»

Περιοδεία πραγματοποίησε την Τρίτη ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος στη Λέσβο συνοδεία στελεχών του Κινήματος στο νησί, με συναντήσεις με φίλους και μέλη σε Μυτιλήνη και Καλλονή ενώ επισκέφτηκε και τους Δημάρχους του νησιού, Παναγιώτη Χριστόφα και Ταξιάρχη Βέρρο.

Η παρουσία του Ανδρέα Σπυρόπουλου στη Λέσβο ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με ομιλία στο Block Café στη Μυτιλήνη με μήνυμα του Γραμματέα της ΚΠΕ πως το «ΠΑΣΟΚ επέστρεψε».

«Στις 9 του Ιούνη γυρίζουμε σελίδα», τόνισε από του βήματος ο κ. Σπυρόπουλος καλώντας την κοινωνία να προσέλθει στις κάλπες και να διαψεύσει για μία ακόμη φορά –όπως το έκανε τόσο στις πρόσφατες Εθνικές όσο και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές- τα κίβδηλα προγνωστικά.

Τον Ανδρέα Σπυρόπουλο υποδέχτηκε στη Μυτιλήνη ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μήλιος και τον συνόδευσαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας οι Βουλευτές Παναγιώτης Δουδωνής και Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, το μέλος της ΚΠΕ Βάσω Χοχλάκα και μέλη της Νομαρχιακής και των τοπικών οργανώσεων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

Δείτε φωτογραφίες: 

To top