Χρήστος Ροϊλός: «Τέλος του 2024 έτοιμο το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Χρήστος Ροϊλός: «Τέλος του 2024 έτοιμο το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας  ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Κοντοζαμάνης αλλά και ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Διοικητή του «Βοστάνειου» Γιώργο Καμπούρη για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο και τις δομές υγείας της Λέσβου.

Ο κ. Ροϊλός υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι η ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης,  θα είναι έτοιμη το 2025, το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου τέλη του 2024 ενώ όπως σημείωσε ταυτόχρονα «τρέχουν» και οι διαδικασίες για τη στελέχωση του. Μάλιστα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του AEOLOS TV, ότι σε 10 μέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια  του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε δηλώσεις του ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός κ. Κοντοζαμάνης τόνισε ότι παρακολουθεί στενά τα ζητήματα στο χώρο της υγείας και ενημερώνεται για θέματα που αφορούν τη Λέσβο,  ενώ μίλησε και για τις ελλείψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν στο Νοσοκομείο λέγοντας πως έχουν προκηρυχθεί ήδη θέσεις.

To top